logo-image

Flytbryggor, badbryggor och betongpontoner samt tillbehör

Bryggtillbehör och bojar

Vi tillverkar själva många av de tillbehör vi säljer.

Vi köper in råmaterial som plattstål, metallrör och fjäderstål. Kapar, slipar, bockar, stansar hål, svetsar och slipar mera. Sen lämnar vi produkterna till varmgalvanisering.

Exempel på våra egna produkter är bojtenar, landgångsupphängningar, båtringar, hörnjärn, ledade kopplingar (typ av gångjärn till badbryggor), hjulhus till landgångar, förankringsringar, bleck till badstegar, byglar till bojstenar och för ingjutning i landfästen, fästjärn för de runda pontonerna, t-järn och flytblockshållare till y-bommar.

Några av våra produkter:

Timbo-bojen

timboboj boj

En rejäl boj med kort eller lång ten. Flytblocken finns i storlekar från 40 liter och uppåt.

Badstege

badstege timbobryggan

Vår badstege finns med 4,6 eller 8 steg. Den vi har är inte uppfällbar, däremot är den enkel att montera av och på när man vill vinterförvara den. Den är gjord i varmförzinkad metall med steg av tryckimpregnerat furu (NTR-A).

Båtringar

båtring på trägänga

Finns i några olika modeller och storlekar. Den på bilden tillverkas hos oss.

Landgångsupphängning

landgångsupphängning timbobryggan

Den här hänger man upp landgången i på landsidan. Fördelen med att inte ha en gångjärnskonstruktion är att den tål hårt slitage och ändå håller landgången på plats. Flytbryggor rör sig mycket, och då blir det rörelser i landgången. Därför behöver landgången möjlighet att röra sig lite flexibelt. Här hänger landgången ner av sin egen tyngd utan att vara fastsatt vid landfästet. Den del som ligger på bryggan har hjul så att landgången kan rulla lite fram och tillbaka.

landgång timbobryggan

Brygg-pollare i trä

bryggpollare timbobryggan

Pollare i aluminium

rixöpollare

 

Stolpar för el-, vatten- och belysning

 belysningsstolpe utsikten

Vi kan ta hem stolpar från olika tillverkare av belysningsstolpar.

Stolparna erbjuder ofta stor flexibilitet och kan skräddarsys efter dina önskemål. Välj den typ av pollare som passar dina behov och komplettera med armatur, tappkran, slanghållare, låsanordningar, kw-mätare, mm.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer och kan hjälpa dig att sy ihop en stolpe enligt dina önskemål.

 

UA-114306641-1 AW-1037765655